Rugós, dupla tokos szúnyogháló

Rugós, dupla tokos szúnyogháló

Ajtóra szerelhető rugós vagy rolós dupla tokos szúnyoghálók vízszintes mozgatású szúnyoghálók amit két tokkal szerelhetünk, így lefedi a kétszárnyú nyílászárónkat oly módon, hogy a nem használt szárny előtt rögzíthetjük, ami igény esetén nyitható. Erre azért van szükség mert 150cm szélesség felett a rugó túlfeszítésére kerülne sor, ami kényelmetlenséget, és meghibásodási lehetőséget hordozna magában.

Az ajtóra szerelhető dupla tokos szúnyoghálók a legelterjedtebb és legkeresettebb a rugós, vagy rolós szúnyoghálók.

Az ajtóra szerelhető rugós vagy rolós dupla tokos szúnyoghálók előnye, hogy ha nincs használatban akkor a védett tokjában biztonságban tudhatjuk, elrejtve a környezeti károk okozta sérülések elöl, gondolunk itt a nap, a vihar, zord szeles, ill. hideg időjárásra. Emiatt az élettartamuk is hosszabb mint pl. a tolóajtós szúnyoghálóké.

Kezelésük rendkívül egyszerű, még a gyerekeknek sem okoz gondot működtetésük, és emellett védi otthonunkat a szúnyogok, legyek darazsak, vagy akár a levegőben szálló pihék, falevelek de még bizonyos mértékben a pórtól is.

Felszerelése egyszerű, lehetséges kívülről, vagy akár belülről, akár nehezen hozzáférhető helyeken is!

A szerkezet anyaga alumínium, ami bármely RAL színben kérhető, ezen felül a természetes hatású fa mintázatú színvilág is elérhető!

A háló színe világosszürke.

Utólag is bármikor felszerelhető, és azonnal élvezheti előnyét.

A működése a beépített rugó miatt nagyon hasonlít a rolók működésére, elhúzása kézi erővel történik, és az elhúzással egyidejűleg a rugó megfeszül, ami a visszaengedésnél segítséget nyújt a feszes feltekeredésben így a hálónk nem sérül, ill nem gyűrődik.

A záróprofil segítségével, ill. az arra felszerelt fogantyú segítségével üzemeltethetjük, és a zárólécet pl. mágnes tartja a fogadó profilba ami ebben az esetben a másik záróprofil és már üzembe is helyeztük a szúnyoghálónkat.

A rugós, vagy rolós szúnyogháló meghibásodásuk esetén (nagyon ritka) könnyen javítható, alkatrészei könnyen beszerezhetők és ebben az a lényeg nincs szükség az egész szerkezet cseréjére, így pénzt spórolhatunk a javítással.

Amennyiben szúnyoghálót szeretne, vagy a meglévő szúnyoghálója meghibásodott, hívjon minket, örömmel segítünk!

REDŐNYTÁR

Az árnyékolástechnika tárháza!

+3630-9503-463 | +3620-770-6822
www.redonytar.hu | metkyzs@gmail.com

an-zse_redonytar_logo_50px_gray.png

ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Comments are closed