Rugós, szimpla tokos szúnyogháló

Rugós, szimpla tokos szúnyogháló

Ajtóra szerelhető rugós vagy rolós szimpla tokos szúnyoghálók vízszintes mozgatású szúnyoghálók amit egy tokkal szerelhetünk.

Az ajtóra szerelhető szimpla tokos szúnyoghálók a legelterjedtebb és legkeresettebb rugós, vagy rolós szúnyogháló.

Az ajtóra szerelhető rugós vagy rolós szimpla tokos szúnyoghálók előnye, hogy ha nincs használatban akkor a védett tokjában biztonságban tudhatjuk, elrejtve a környezeti károk okozta sérülések elöl, gondolunk itt a nap, a vihar, zord szeles, ill. hideg időjárásra. Emiatt az élettartamuk is hosszabb mint pl. a tolóajtós szúnyoghálóké.

Kezelésük rendkívül egyszerű, még a gyerekeknek sem okoz gondot működtetésük, és emellett védi otthonunkat a szúnyogok, legyek darazsak, vagy akár a levegőben szálló pihék, falevelek de még bizonyos mértékben a pórtól is.

Felszerelése egyszerű, lehetséges kívülről, vagy akár belülről, akár nehezen hozzáférhető helyeken is!

Utólag is bármikor felszerelhető, és azonnal élvezheti előnyét.

A működése a beépített rugó miatt nagyon hasonlít a rolók működésére, elhúzása kézi erővel történik, és az elhúzással egyidejűleg a rugó megfeszül, ami a visszaengedésnél segítséget nyújt a feszes feltekeredésben így a hálónk nem sérül, ill nem gyűrődik.

A záróprofil segítségével, ill. az arra felszerelt fogantyú segítségével üzemeltethetjük, és a zárólécet pl. mágnes tartja a fogadó profilba és már üzembe is helyeztük a szúnyoghálónkat.

A szerkezet anyaga alumínium, ami bármely RAL színben kérhető, ezen felül a természetes hatású fa mintázatú színvilág is elérhető!

A háló színe világosszürke.

Opcionális lehetőségként lassító mechanika beépíthető, ami arra hivatott, hogy a vissza csapódást megakadályozza .

A rugós, vagy rolós szúnyogháló meghibásodásuk esetén (nagyon ritka) könnyen javítható, alkatrészei könnyen beszerezhetők és ebben az a lényeg nincs szükség az egész szerkezet cseréjére, így pénzt spórolhatunk a javítással.

Amennyiben szúnyoghálót szeretne, vagy a meglévő szúnyoghálója meghibásodott, hívjon minket, örömmel segítünk!

REDŐNYTÁR

Az árnyékolástechnika tárháza!

+3630-9503-463 | +3620-770-6822
www.redonytar.hu | metkyzs@gmail.com

an-zse_redonytar_logo_50px_gray.png

ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Comments are closed