Vakolható tokos alumínium redőny

Vakolható tokos alumínium redőny

 

foto2 foto3

A vakolható tokos alumínium redőny előnye, hogy bevakolható színezhető,  így házunk még esztétikusabb külsővel rendelkezhet, a redőnytok nem takar az ablak felületébe, és a hőszigetelő képessége is figyelemreméltó! Aki építkezik mindenképpen érdemes még a tervezési szakaszban eldönteni, ha ilyet szeretne, mert utólagos beépítése nem lehetetlen, de biztosan költségesebb és macerásabb lehet!

Javasoljuk, hogy a kivitelezővel egyeztetve, az építkezés azon fázisában, amikor a nyílászárók bekerültek végleges helyükre de a vakolás, szigetelés még nem történt meg a redőnytokok beépítéséhez a helyszínen segítséget nyújtunk.

A alumínium redőny kiváló hang- és hőszigetelő és ha belegondolunk a csönd mennyire fontos az otthon eltöltött pihenésünk során, beláthatjuk ezzel a szemponttal igencsak érdemes foglalkozni.

A hővédelem szintén fontos szempont lehet, hiszen a forró nyári nap a legkiválóbb szigeteléssel ellátott ablaküvegeken átsugározva rendkívüli módon képes felmelegíteni a lakásunkban, vagy házunkban lévő tárgyakat, amelyek ezután oly mértékben sugározzák a hőt, hogy az elviselhetetlenségi szintet is elérheti, minek következtében, aki teheti, bekapcsolhatja légkondicionáló készülékét, és fizetheti annak borsos árát is. A redőnyünk nem csak a nyári nagy melegtől képes megvédeni otthonunk hőmérsékletét és ezzel egyetemben a pénztárcánkat, hanem a zord téli hidegben is a segítségünkre siet, hiszen hőszigetelő tulajdonsága miatt a nyílászáróink nem hűlnek le annyira, így nem hűl ki otthonunk, vagy nem olyan gyorsan, és így itt is pénzt takarít meg nekünk, ami jelentkezik a fűtésszámlánkban.

Tehát a hatékony hő- és hangszigetelő képességüknek köszönhetően kellemes hőmérsékletű, zajmentes környezetet biztosítanak, így nyugodtabban aludhatunk, és jobban kipihenhetjük magunkat, és e mellé még esztétikai élménnyel is megajándékoznak bennünket.

Nem csak a nap ellen véd, hanem a nap káros sugárzásaitól is, így pl. az UV sugárzástól is. (UV sugárzás elleni védelem)

UV sugárzás elleni védelem nem csak a nyílászáróinkat védi meg, ahol még véd az időjárás viszontagságaitól is, hanem a bútorainkat, berendezéseinket, is ezáltal hosszabb élettartalmat biztosítva tárgyainknak. A házának, vagy lakásának nyílászárói (teraszajtó, ablak) megóvására a legjobb és leggazdaságosabb mód az alumínium redőnyök felszerelése.

Az alumínium redőnyöknek nagy szerepe van a biztonságérzetünk növelésében, annak ellenére, hogy a redőny az nem egy biztonságtechnikai termék, de ennek ellenére megléte jelentősen csökkentheti a nem kívánt látogatók érkezésének esélyét.

Mindezek mellett még a privát szféránk kialakításában segítségünkre lehet, hiszen megakadályozza kíváncsiskodó tekintetek betekintését is. (betekintés elleni védelem)

Így gondtalanul és zavartalanul élvezheti otthona minden előnyét, azon a helyen, ahol szeretné.

A szúnyoghálóval kombinált kivitel rengeteg kellemetlenségtől óvja meg otthonunkat, különösen nyáron, a repülő rovarok, szúnyogok, legyek távol tartásával. Távol tarthatjuk őket a redőnytokba épített mobil, lehúzható szúnyoghálóval, vagy nagyobb felületeknél az elhúzható pliszé szúnyogháló segítségével.

Mindez párosul rendkívüli minőséggel és hosszú élettartammal.

Alumínium anyagából eredően igen tartós, és az alumíniumból készült redőnyt nem pár évre, hanem évtizedekre tervezték, ezért a minőség és a hosszan tartó biztonságos működtetés elengedhetetlen feltétel.

Az alumínium redőnyök másik nagy előnye a színvilágban rejlik! Rendkívül széles színválasztékból válogathatunk, 20 palást szín, a tok és a lefutó bármilyen RAL színre színterezhető, és a természetes hatású fa mintázatú fóliával is rendelhető, ami elősegíti a házunkhoz, lakásunkhoz színben leginkább harmonizáló redőnyt kiválasztani, ami tovább növeli az esztétikai élményt is.

Az alumínium redőnyöket már motorizált kivitelben is meg lehet rendelni, amit kapcsolóval, vagy akár távirányítóval is működtethetünk, és akár automatizálhatunk is.

A már meglévő alumínium redőnyök motorizálása utólag is lehetséges, ezzel növelhető komfortérzetünk!

Az alumínium redőnyök motorizációja kiváló minőségű motorokkal (Becker, Somfy, SmartHome) történik amelyekre a gyártó általi 5 év garanciát biztosítjuk.

 

Ingyenes felmérés Budapest és vonzáskörzetében!!!

REDŐNYTÁR

Az árnyékolástechnika tárháza!

+3630-9503-463 | +3620-770-6822
www.redonytar.hu | metkyzs@gmail.com

an-zse_redonytar_logo_50px_gray.png

ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Comments are closed