Redőnnyel kombinált szúnyoghálók

Redőnnyel kombinált szúnyoghálók más néven Kombi plusz redőnyrendszer

 

kép: 20150223003

A redőnnyel kombinált szúnyoghálók más néven kombi műanyag redőnyrendszer annyiban különbözik az új típusú műanyag redőnytől, hogy kombinált szúnyoghálóval van ellátva és megjelenésében hasonlít az alumínium redőny formavilágára. Nagy előnye, hogy a redőny dobozban van elrejtve ez által nem foglal el helyet az ablakunkból és a dupla (kombi) lefutónak köszönhetően praktikus és gazdaságos megoldást kínál számunkra. A lefutóláb keskeny, zajcsökkentővel ellátva csendesebb. halkabb lefutást biztosít, amely a redőny élettartamát is pozitív irányba befolyásolja, és egyben esztétikai élményt is nyújt mindenki számára. Ebben a redőnytípusban megtalálható a mozgatható szúnyogháló ami további kényelmet nyújt számunkra, hiszen nem csak a szúnyogokat, legyeket tartja távol lakterünktől, hanem az egyéb pollenek, szöszök, falevelek virágszirmok is kívül maradnak .

Ez a redőnytípus már ellátható biztonsági redőnyzárral, ami a védekezést már kicsit intenzívebbé teszi, mint az egyszerű redőnynél, így még magasabb lehet a biztonságérzetünk, de még mindig nem sorolható a biztonságtechnikai berendezések közé! A kombi műanyag redőny már kitámasztható kivitelben elérhető ami újabb funkciókkal ruházza fel redőnyünket! Ez az új redőnytípus valamennyi nyílászáróra utólag is telepíthető, így a lehetőség fennáll annak kivitelezésére, és előnyei mihamarabbi kiélvezésére is.

A kombi redőny szúnyoghálóval kombinálva is a kiváló minőség, a kedvező ár/érték arány, és a hosszú élettartam jellemzi, ami még komfortosabbá teheti otthonunkat védve a hidegtől, melegtől, a kíváncsi szemektől, és a fölösleges költségektől.

A redőnnyel kombinált szúnyogháló nagy előnye, hogy minimális a meghibásodása de ha mégis megrongálódna vagy elhasználódna, a hálót vagy a hozzá tartozó alkatrészeket könnyedén a helyszínen lehet cserélni.

A kombi redőny műszaki tartalma:

  • Redőnytok azaz lindab anyagában színezett fóliával ellátott korróziónak ellenálló félig csapott redőnytok
  • A szúnyoghálóval kombinált (kombi) műanyag redőny teljes mértékben megegyezik a szúnyoghálóval kombinált  alumínium redőny külső formavilágával
  • A kombi redőny tengelye horganyzott fémből készítve, a redőnytengely tökéletes forgását pedig egy csapágy segíti elő, amely a redőnytokban kialakított csapágytartó bakba illesztik.
  • A kombi redőny oldal pofája alumíniumból készül, amely a csapágytartó bakot hivatott tartani és zárni a redőny két oldalán.
  • Redőnyléc alapanyaga műanyag, UV ellenállósága stabil, 10 színben választható, a redőnyléc mérete 37 mm
  • A kombi redőny lefutó láb 45×53 mm-es, gumibetétes vagy kefés zaj csökkentett műanyag
  • A kombi redőnytok fehér vagy barna színben választható
  • A kombi redőny lefutó lába szintén fehér vagy barna színű lehet
  • Fehér vagy barna gurtnibegyűjtő automata
  • Beépített, kombinált szúnyogháló

REDŐNYTÁR

Az árnyékolástechnika tárháza!

+3630-9503-463 | +3620-770-6822
www.redonytar.hu | metkyzs@gmail.com

an-zse_redonytar_logo_50px_gray.png

ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Comments are closed