Alumínium fix keretes szúnyoghálók

Alumínium fix keretes szúnyoghálók

A szúnyoghálók iránti kereslet napjainkban folyamatosan növekszik, aminek az egyik oka, hogy éghajlat változása a rovarok szaporodását, és élettartamát elősegíti, így hosszabb távon okozhatnak kellemetlenséget, illetve bosszúságot. Nap mint nap zavaró lehet a pihenésünkre, így a fix alumínium keretes szúnyogháló is segítségünkre lehet, hogy távol tartsák az otthonunktól a rovarokat és a vérszívó szúnyogokat. Szúnyogháló használata, megakadályozza a szúnyogok, rovarok bejutásukat otthonunkba, és még  a kellemetlen pihék, szöszök, falevelek ellen is képes védelemként szolgálni.

A szúnyogháló anyaga egy üvegszálas, speciális bevonatú háló, ami sűrű szövésű, és sötét szürke színű ami pár méterről már nem is látható, hosszú élettartamú.

Igény esetén alumínium hálóval is készíthető, amely meggátolja macskák által okozott károkat.

A szúnyoghálóknak több típusa létezik a piacon, ezek közül az egyik a fix alumínium keretes szúnyogháló.

Már a nevéből is kiderül számunkra, hogy fix kerettel rendelkezik és ezen keret az igen tartós, rozsdának és időjárási viszontagságoknak jól ellenálló anyagból készül ami nem más mint az alumínium. A fix alumínium keretes szúnyoghálók 0-24h-ig védik otthonunkat a szúnyogoktól, ill. a rovaroktól, de meglepő módon a kisebb testű házi kedvenceink elkóborlását is képes megakadályozni.

A fix alumínium keretes szúnyoghálók a redőny nélküli és redőnnyel ellátott nyílászárókra alkalmazzák a legtöbbet, utólagos kialakítása szinte minden nyílászáróra lehetséges, karbantartást nem igényel, esztétikus, és időtálló megoldás.

A fix keretes alumínium szúnyogháló keret színterezéssel gyakorlatilag bármilyen színnel megoldhatóak, ill. a természetes hatású 5 fa mintázatú szín is rendelhető.

A fix keretes alumínium szúnyogháló előnyei közé sorolható, hogy szinte bármilyen alakzatban (kör, félkör, háromszög stb…) elkészíthető.

Az esetleges fizikai behatások következtében történő sérülés könnyen és gyorsan orvosolható, pótlása lehetséges.

A fix keretes alumínium szúnyogháló keret profilok:

  • 20x22mm
  • 11x30mm
  • 10x25mm
  • 7x25mm
  • 7x18mm
  • 17x25mm
  • 9x30mm

 

REDŐNYTÁR

Az árnyékolástechnika tárháza!

+3630-9503-463 | +3620-770-6822
www.redonytar.hu | metkyzs@gmail.com

an-zse_redonytar_logo_50px_gray.png

ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Comments are closed