Műanyag fix keretes szúnyoghálók

Műanyag fix keretes szúnyoghálók

A szúnyoghálók iránti kereslet napjainkban folyamatosan növekszik, aminek az egyik oka, hogy éghajlat változása a rovarok szaporodását, és élettartamát elősegíti, így hosszabb távon okozhatnak kellemetlenséget, illetve bosszúságot. Nap mint nap zavaró lehet a pihenésünkre, így a fix műanyag keretes szúnyogháló is segítségünkre lehet, hogy távol tartsák az otthonunktól a rovarokat és a vérszívó szúnyogokat. Szúnyogháló használata, megakadályozza a szúnyogok, rovarok bejutásukat otthonunkba, és még  a kellemetlen pihék, szöszök, falevelek ellen is képes védelemként szolgálni.

A szúnyogháló anyaga egy üvegszálas, speciális műanyag bevonatú háló, ami sűrű szövésű, és világos szürke és fekete színű ami pár méterről már nem is látható, hosszú élettartamú.

S szúnyoghálóknak több típusa létezik a piacon, ezek közül az egyik a fix műanyag keretes szúnyogháló.

Már a nevéből is kiderül számunkra, hogy fix kerettel rendelkezik és ezen keret az igen tartós, rozsdának és időjárási viszontagságoknak jól ellenálló anyagból készül ami nem más mint a műanyag. A fix műanyag keretes szúnyoghálók 0-24h-ig védik otthonunkat a szúnyogoktól, ill. a rovaroktól, de meglepő módon a kisebb testű házi kedvenceink elkóborlását is képes megakadályozni.

A fix műanyag keretes szúnyoghálók a redőny nélküli és redőnnyel ellátott nyílászárókra is alkalmazzák, utólagos kialakítása szinte minden nyílászáróra lehetséges, karbantartást nem igényel, esztétikus, és időtálló megoldás.

A fix műanyag keretes szúnyogháló keretének színe fehér vagy sötétbarna lehet.

Az esetleges fizikai behatások következtében történő sérülés könnyen és gyorsan orvosolható, pótlása lehetséges.

 

REDŐNYTÁR

Az árnyékolástechnika tárháza!

+3630-9503-463 | +3620-770-6822
www.redonytar.hu | metkyzs@gmail.com

an-zse_redonytar_logo_50px_gray.png

ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Comments are closed