Alumínium redőnyök

Az alumínium redőnyök között is többféle redőnytípussal találkozhatunk.

cropped-104.jpg

 

Az alumínium redőnyök előnyös választásnak bizonyulnak, ha belegondolunk az alumínium tulajdonságaiba, és figyelembe vesszük a rozsda illetve a környezeti viszontagságok iránti ellenálló képességét, és párosítjuk a szilárdság adta előnyökkel, renkívűl tartós hosszú élettartamú redőnyt kapunk, amit az ember általában nem rövid távú megoldásként szeretnének választani.

Az alumínium redőnyöket speciális szigetelő anyaggal töltik meg, javítva ezzel a hőszigetelő képességét a redőnyünknek, amivel energiát spórolhatunk meg, gondoljunk csak a fűtésszámlánkra, vagy a nyári hőség miatt szükséges légkondicionáló készülékek üzemi költségére.

Igen, az alumínium redőny nem csak a nap égető melegétől óvja meg otthonunkat, hanem részben a téli hidegektől is, és ezen kívül, bár nem biztonságtechnikai berendezés, de megfelelő kiegészítők alkalmazásával növelni képes a biztonságérzetünket.

Az alumínium redőnyöket már motorizált kivitelben is meg lehet rendelni, amit kapcsolóval, vagy akár távirányítóval is működtethetünk, és akár automatizálhatunk is.

A már meglévő alumínium redőnyök motorizálása utólag is lehetséges, ezzel növelhető komfortérzetünk!

Az alumínium redőnyök motorizációja kiváló minőségű motorokkal (Becker, Somfy, SmartHome) történik amelyekre a gyártó általi 5 év garanciát biztosítjuk.

Az alumínium redőnyök másik nagy előnye a színvilágban rejlik! Rendkívül széles színválasztékból válogathatunk, 20 lécszín, a tok és a lefutó bármilyen színre színterezhető, és a természetes hatású fa mintázatú fóliával is rendelhető, ami elősegíti a házunkhoz, lakásunkhoz színben leginkább harmonizáló redőnyt kiválasztani, ami tovább növeli az esztétikai élményt is.

Amennyiben még tervezési fázisban tart lakása vagy háza kivitelezésében, mindenképpen ajánljuk figyelmébe hogy az ideális választás ebben az esetben az ablakra építhető belső tokos redőny ami vakolható, és ezen kívül rengeteg előnnyel jár!

Kijelenthetjük hát, hogy az alumínium redőny a legbiztonságosabb, legidőtállóbb, legesztétikusabb, legkényelmesebb megoldás ablakaink, nyílászáróink védelmére, ami még a kíváncsiskodó tekinteteket is távol tartja.

Az alumínium redőnytípusok:

Kép: 20150223018

 

Ingyenes felmérés Budapest és vonzáskörzetében!!!

REDŐNYTÁR

Az árnyékolástechnika tárháza!

+3630-9503-463 | +3620-770-6822
www.redonytar.hu | metkyzs@gmail.com

an-zse_redonytar_logo_50px_gray.png

ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Comments are closed