Szalagfüggöny

Szalagfüggöny:

cropped-an-zse_redonytar_szalagfuggony2.png

Talán senkinek nem kell bemutatni a szalagfüggönyöket, amelyek elengedhetetlenen tartozékai az irodaházak nagy ablakfelületein, ill. a bankokban is szinte minden ablakon találkozhatunk velük. Ez a tendencia változni látszik, mert kezdetét vette a szalagfüggönyök térhódítása a magán ingatlanoknál is, ahol az egyre nagyobb üveg felületeknél ideális választásnak bizonyulhat.

A szalagfüggöny lamelláival szabályozható a beáramló fény mennyisége, amit előszeretettel alkalmaznak hangulati elemkén is, a fény-árnyék játékkal rendkívüli hangulat varázsolható.

A szalagfüggönyök színválasztása is igen nagy lehetőséget rejt magában, és a többnyire PVC alapanyagú lamellák kifejezetten ideális megoldást nyújtanak a nedves helyiségek árnyékolására is. Kifejezetten közkedvelt cukrászdák, irodák, és minden olyan üvegfelületen ahol az eleganciát és a letisztultságot szeretnénk prezentálni.

A szalagfüggöny nem csak a színválasztékban, de a textil minőségében is igen nagy palettát vonultat föl, az egészen egyszerűtől a felső luxus kategóriáig.

A szalagfüggöny karnisok általában mennyezetre, vagy falra szerelhetőek, a padlóval párhuzamosan, de ettől létezik más megoldás is, mikor a karnis egy bizonyos szöget zár be a padlóval, ilyen pl. amikor nem négyszögletes nyílászárónk van, hanem pl. háromszög valamint lehet ívelt is.

Ezen karnisok a mai technológiának köszönhetően könnyen kezelhetőek, és hosszú élettartamúak.

A szalagfüggöny gyártása egyedi méretekben is lehetséges, gyors szállítási határidővel rendelhető, felszereltethető!

Az alap szalagfüggöny textilmérete 127mm. Különleges szalagméret 89mm ill. 63mm.

Kifejezetten jó ár/érték arányú megoldás!

Vállaljuk továbbá a már meglévő szalagfüggönyök átalakítását és tisztítását!

kép: 20150223015

 

REDŐNYTÁR

Az árnyékolástechnika tárháza!

+3630-9503-463 | +3620-770-6822
www.redonytar.hu | metkyzs@gmail.com

an-zse_redonytar_logo_50px_gray.png

ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Comments are closed