Alumínium reluxák

Reluxák: A belső árnyékoló elemek közül a két legelterjedtebb az alumínium, ill. a fa reluxák. Az alábbiakban az alumínium reluxákról olvashat!

kép: 20150223008

 

A beltéri árnyékoló elemek közül kiemelkedő elterjedése miatt a reluxa a legismertebb a piacon, gyors és változatos fejlődése megfigyelhető volt az elmúlt években. Képes volt az igényeknek megfelelő módon megújulni, és a piaci igényekhez alkalmazkodni, így a mai napig igen közkedvelt beltéri árnyékoló elem.

A termékfejlesztésen során a karnisszerkezet megváltozott, és tökéletesen illeszkedik a nyílászáró kialakításához, és azzal együtt nyílik, vagy bukik.

Az alumínium reluxának lamellái alumíniumból készülnek, és felhasználási területük is lehet igen változatos.

Szinte minden ablaktípusra, ill. nyílászáróra felszerelhető, de nem ritka térelválasztó elemként, hagy hangulati elemként való alkalmazása.

Az alumínium reluxák színválasztéka is igen gazdag, igény szerint színben harmonizáló karnissal és zsinórral méretre gyárthatóak, ami még inkább emeli az esztétikum színvonalát.

Az alumínium reluxák 16-25mm-es lamellákkal készülnek, és a kívánt méretre gyárthatóak, bowdenes, üvegpálcás vagy gyöngyláncos kivitelben is!

Az alumínium reluxák felhasználási területei közül a feszített rögzítés a legáltalánosabb, aminek következtében a reluxa együtt nyílik, vagy együtt bukik az ajtóval, vagy az ablakkal.

Az alumínium reluxák előnyei közé sorolható a súlya mellett a kezelhetősége, illetve a színválaszték miatt a harmonizáló enteriőrök kialakításának játékossága kialakítva a kívánt eredményt.

 

REDŐNYTÁR

Az árnyékolástechnika tárháza!

+3630-9503-463 | +3620-770-6822
www.redonytar.hu | metkyzs@gmail.com

an-zse_redonytar_logo_50px_gray.png

ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Comments are closed