Új típusú műanyag redőny

cropped-an-zse_redonytar_muanyagredony.png

Az új típusú műanyag redőny annyiban különbözik a hagyományos műanyag redőnytől, hogy alumínium záróléccel ellátva megjelenésében hasonlít az alumínium redőny formavilágára.  A redőnyben az oldalsó pofa, és a tengely horganyzott fém alapanyagú, ezzel magyarázható a nagyfokú hasonlóság, de mégsem alumínium redőny! A lefutóláb keskeny, zajcsökkentővel ellátva csendesebb. halkabb lefutást biztosít, amely a redőny élettartamát is pozitív irányba befolyásolja, és egyben esztétikai élményt is nyújt mindenki számára. Az új típusú redőnybe beépíthető a mozgatható szúnyogháló. Ez a redőny már zárt állapotban is képes a teljes fényzárás biztosítására.

A hőszigetelő hatása mellett, hangszigetelő hatása is kiváló, aminek köszönhetően jelentős mértékben csökkenti a környezeti zajt ami az otthonunkba beszűrődne. A lefutó gumibetéttel vagy kefés lefutóval ellátva zajtalan kezelést biztosít, még erős szélben, vagy netán viharban sem zörög annyira az új típusú redőnyünk. Ez az alumínium zárólécnek köszönhető, hiszen stabilitást ad a redőnynek, így jobban ellenáll a nagy szélviharnak, és nagyobb záporoknak is. Ez a redőnytípus már ellátható biztonsági redőnyzárral, ami a védekezést már kicsit intenzívebbé teszi, mint azt egyszerű redőny típusnál, így még magasabb lehet a biztonságérzetünk, de még mindig nem sorolható a biztonságtechnikai berendezések közé! Az új típusú műanyag redőny már kitámasztható kivitelben elérhető ami újabb funkciókkal ruházza fel redőnyünket! Ez az új redőnytípus valamennyi nyílászáróra utólag is telepíthető, így a lehetőség fennáll annak kivitelezésére, és előnyei mihamarabbi kiélvezésére is.

Az új típusú redőny a kiváló minőség, a kedvező ár/érték arány, és a hosszú élettartam jellemzi, amit további kiegészítőkkel (pl. szúnyogháló) még komfortosabbá teheti otthonunkat védve a hidegtől, melegtől, a kíváncsi szemektől, és a fölösleges költségektől.

Az új típusú redőny műszaki tartalma:

  1. Redőnytok azaz lindab anyagában színezett fóliával ellátott korróziónak ellenálló félig csapott redőnytok
  2. Az új típusú műanyag redőny teljes mértékben megegyezik az alumínium redőny külső formavilágával
  3. Az új típusú redőny tengelye horganyzott fémből készül, a redőnytengely tökéletes forgását pedig egy csapágy segíti elő, amely a redőnytokban kialakított csapágytartó bakba illeszkedik.
  4. Az új típusú redőny oldal pofája alumíniumból készül, amely a csapágytartó bakot hivatott tartani és zárni a redőny két oldalán.
  5. Redőnyléc alapanyaga műanyag, UV ellenállósága stabil, 10 színben választható, a redőnyléc mérete 37 mm
  6. Az új típusú redőny lefutó lába 22×53 mm-es, gumibetétes vagy kefés, zaj csökkentett.
  7. Az új típusú redőnytok fehér vagy barna színben választható
  8. Az új típusú redőny lefutó lába szintén fehér vagy barna színű lehet
  9. Fehér vagy barna gurtnibegyűjtő automata

REDŐNYTÁR

Az árnyékolástechnika tárháza!

+3630-9503-463 | +3620-770-6822
www.redonytar.hu | metkyzs@gmail.com

an-zse_redonytar_logo_50px_gray.png

ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Comments are closed