Műanyag redőnyök

cropped-an-zse_redonytar_muanyagredony.png

A műanyag redőnyök között is többféle redőnytípussal találkozhatunk.

A műanyag redőnyök előnyös választásnak bizonyulnak, ha belegondolunk az műanyagok tulajdonságaiba, és figyelembe vesszük a rozsda illetve a környezeti viszontagságok iránti ellenálló képességét, és párosítjuk a szilárdság adta előnyökkel, rendkívül tartós hosszú élettartamú redőnyt kapunk, amit az ember általában nem rövid távú megoldásként szeretnének választani.

Az műanyag redőnyöket légkamrákkal alakítják ki, javítva ezzel a hőszigetelő képességét a redőnyünknek, amivel energiát spórolhatunk meg, gondoljunk csak a fűtésszámlánkra, vagy a nyári hőség miatt szükséges légkondicionáló készülékek üzemi költségére.

Igen, az műanyag redőny nem csak a nap égető melegétől óvja meg otthonunkat, hanem részben a téli hidegektől is, és ezen kívül, bár nem biztonságtechnikai berendezés, de megfelelő kiegészítők alkalmazásával növelni képes a biztonságérzetünket.

Az műanyag redőnyöket is több színben készítik, amiből tetszés szerint lehet választani.

Amennyiben még tervezési fázisban tart lakása vagy háza kivitelezésében, mindenképpen ajánljuk figyelmébe, hogy az ideális választás ebben az esetben az ablakra építhető belső tokos műanyag redőny,  vagy vakolható tokos műanyag redőny, ami rengeteg előnnyel jár!

Kijelenthetjük hát, hogy a műanyag redőny biztonságos, időtálló, esztétikus, kényelmes megoldás ablakaink, nyílászáróink védelmére, ami még a kíváncsiskodó tekinteteket is távol tartja.

Az műanyag redőnytípusok:

 

37mm-es műanyag redőnyléc adatai:

Választható léc színek: fehér, sötét szürke, világos szürke, csokoládébarna, krém, bézs, világos fautánzatú, sötét fautánzatú, sötétbarna, mogyoró.

Technikai adatok:

  • Vastagság: 6,25mm
  • Szélesség: 37mm
  • Darabszám/méter: 27db/m
  • Súly: 3kg/nm (11dkg/m)
  • Maximális szélesség: 1800mm

 

kép: 20150223007

REDŐNYTÁR

Az árnyékolástechnika tárháza!

+3630-9503-463 | +3620-770-6822
www.redonytar.hu | metkyzs@gmail.com

an-zse_redonytar_logo_50px_gray.png

ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Comments are closed