Kombi plusz redőnyrendszer

Kombi plusz redőnyrendszer

Kép: 20150223003

 

A kombi műanyag redőnyrendszer annyiban különbözik az új típusú műanyag redőnytől, hogy kombinált szúnyoghálóval van ellátva és megjelenésében ugyanúgy hasonlít az alumínium redőny formavilágára.  A redőnyben az oldalsó pofa, és a tengely horganyzott fém alapanyagú, ezzel magyarázható a nagyfokú hasonlóság, de mégsem alumínium redőny! A lefutóláb keskeny, zajcsökkentővel ellátva csendesebb. halkabb lefutást biztosít, amely a redőny élettartamát is pozitív irányba befolyásolja, és egyben esztétikai élményt is nyújt mindenki számára. Ebben a redőnytípusúban megtalálható a mozgatható szúnyogháló ami további kényelmet nyújt számunkra, hiszen nem csak a szúnyogokat, legyeket tartja távol lakterünktől, hanem az egyéb pollenek, szöszök, falevelek virágszirmok is kívül maradnak . Ez a redőny már zárt állapotban képes a teljes fényzárás biztosítására.

A hőszigetelő hatása mellett, hangszigetelő hatása is kiváló, aminek köszönhetően jelentős mértékben csökkenti a környezeti zajt ami az otthonunkba beszűrődne. A lefutó gumibetéttel ellátva zajtalan kezelést biztosít, még erős szélben, vagy netán viharban sem zörög annyira az új típusú szúnyoghálóval kombinált redőnyünk. Ez az alumínium zárólécnek köszönhető, hiszen stabilitást ad a redőnynek, így jobban ellenáll a nagy szélviharnak, és nagyobb záporoknak is. Ez a redőnytípus már ellátható biztonsági redőnyzárral, ami a védekezést már kicsit intenzívebbé teszi, mint azt egyszerű redőny típusnál, így még magasabb lehet a biztonságérzetünk, de még mindig nem sorolható a biztonságtechnikai berendezések közé! Az kombi műanyag redőny már kitámasztható kivitelben elérhető ami újabb funkciókkal ruházza fel redőnyünket! Ez az új redőnytípus valamennyi nyílászáróra utólag is telepíthető, így a lehetőség fennáll annak kivitelezésére, és előnyei mihamarabbi kiélvezésére is.

A kombi redőny szúnyoghálóval kombinálva is a kiváló minőség, a kedvező ár/érték arány, és a hosszú élettartam jellemzi, ami még komfortosabbá teheti otthonunkat védve a hidegtől, melegtől, a kíváncsi szemektől, és a fölösleges költségektől.

Az kombi redőny műszaki tartalma:

  1. Redőnytok azaz lindab anyagában színezett fóliával ellátott korróziónak ellenálló félig csapott redőnytok
  2. A kombi műanyag redőny teljes mértékben megegyezik az alumínium redőny külső formavilágával
  3. A kombi redőny tengelye horganyzott fémből készül, a redőnytengely tökéletes forgását pedig egy csapágy segíti elő, amely a redőnytokban kialakított csapágytartó bakba illeszkedik.
  4. A kombi redőny oldal pofája alumíniumból készül, amely a csapágytartó bakot hivatott tartani és zárni a redőny két oldalán.
  5. Redőnyléc alapanyaga műanyag, UV ellenállósága stabil, 10 színben választható, a redőnyléc mérete 37 mm
  6. A kombi redőny keskeny lefutó lába 45×53 mm-es, gumibetétes, vagy kefés zaj csökkentett.
  7. A kombi redőnytok fehér vagy barna színben választható
  8. A kombi redőny lefutó lába szintén fehér vagy barna színű lehet
  9. Fehér vagy barna gurtnibegyűjtő automata
  10. Beépített, üvegszálas kombinált szúnyogháló (rovarháló) világosszürke színben.

REDŐNYTÁR

Az árnyékolástechnika tárháza!

+3630-9503-463 | +3620-770-6822
www.redonytar.hu | metkyzs@gmail.com

an-zse_redonytar_logo_50px_gray.png

ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Comments are closed