Sávrolók

Sávrolók

A sávroló rendkívül sokoldalú és kreatív felhasználhatóságú beltéri árnyékoló, amely a minimál stílus szerelmeseinek páratlan eszközt nyújt az árnyékolás megoldására mind pedig a belsőépítészeti megoldások hangsúlyozására.

Rendkívüli fényjáték érhető el mind a természetes fénnyel, és az esti mesterséges fényekkel, eleganciát és egyéniséget ad otthonunknak.

A sávrolón sötétítő és fényáteresztő textilek váltják egymást, csíkokat alkotva, ezekkel szabályozható a beáramló fény mennyisége, valamint a betekinthetőség. Amennyiben nincs szükség a jelenlétére, betekerhetjük a tokjába a textilt.

Szerencsére a sávrolók esetében is széles textilválasztékkal bírunk, csakúgy mint a RAL, vagy a tokszerkezet színválasztékának köszönhetően tetszés szerint választhatjuk az otthonunkhoz és az ízlésünkhöz leginkább közelálló sávrolót, amely bizton megszépíti mindennapjainkat amikor csak ránézünk.

Érdekesség, hogy a sávroló tokrendszerébe roletta textilek is beépíthetőek így növelve a választási lehetőségünk szabadságát.

A önmagában a a sávrolók tokrendszere is esztétikus igényes kialakítású, és nagy stabilitás jellemzi akár 260cm szélességig, a speciális konzolok segítségével egyszerűen rögzíthetjük, akár mennyezetre, akár oldalfalra. Ezeket a konzolokat a beépítés módjának függvényében kell megrendelni, és mindkettő krómozott kivitelben kapható!

A sávrolók működtetése egyszerű, legyen az a kézi vagy motoros

A sávrolók kézi működtetése golyós gyöngylánccal oldható meg, amely fekete, fehér, szürke vagy krém színben elérhető.

A sávrolók motoros működtetése esetén nagy élettartammal bíró jó minőségű csőmotorok beszerelés szükséges, amit többféle megoldással is üzemeltethetünk, a fali kapcsolótól a tejes számítógép által vezérelt és automatizált rendszerig, de a legelterjedtebb megoldás a távirányítós üzemeltetés.

A sávroló zárólécei a tokrendszer színvilágához igazították, és azokhoz megegyező színben rendelhető.

A sávroló hivatott a textil egyenletes futását biztosítani, amit egy a zárólécbe épített elforduló henger old meg.

A tokrendszer végein a lezáró elem kap helyet, amit flexibilis műanyagból állítanak elő, és mindössze három csavar hivatott a helyén tartani az alumínium szerkezeten. A sávroló végzáró elemeit öt színben áll rendelkezésre fekete, fehér, krém, szürke, ezüst.

A sávroló textilek kimagasló színtartó, magas minőségű textilek, melyek egyedülálló színválasztékban kaphatók, köztük megtalálható a természetes fa mintázatú színvilágok is.

A méretek függnek a textil fajtájától ezért maximális szélesség 260cm ill. 255cm lehet, míg a maximális magasság 300cm.

A sávrolók az elmúlt években már-már divatcikké nőtték ki magukat, köszönhető a rendkívüli minőségnek, az exkluzív stílusú megjelenésének, ezért mindenki figyelmébe ajánljuk!

Új termékünk a mini sávroló amely a nyíló ablakszárnyra szerelhető úgy, hogy kinyitáskor nem mozdul el az ablakfelülettől, amit egy damil feszítő szál tesz lehetővé.

Műszaki tartalom:

  • Extrudált alumínium tok (alapszín a fehér, RAL szín, renolit fólia)
  • Műanyag tokvég (fehér, krém, szürke és fekete színben választható)
  • Gyöngyláncos kézi működtetés (műanyag vagy fém gyönggyel)
  • Extrudált alumínium záróléc és feszítő tengely
  • Mennyezeti vagy oldalfali konzollal rögzíthető
  • Motorizálható

 

REDŐNYTÁR

Az árnyékolástechnika tárháza!

+3630-9503-463 | +3620-770-6822
www.redonytar.hu | metkyzs@gmail.com

an-zse_redonytar_logo_50px_gray.png

ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Comments are closed