Kerti árnyékolók

Kerti árnyékolók

foto

A kerti árnyékolók rendkívüli időjárási körülményeket is ki kell állniuk, ezért csak is kizárólag a rendkívül jó minőségű megoldásokat ajánljuk!

A kerti árnyékolók nem csak funkcionálisan járulnak hozzá ingatlanuk értékéhez, hanem stílust és életérzést is kölcsönöz házunknak.

A kerti árnyékolók átmenetet létesít a ház és a kert között, hiszen lényegében a házhoz tartozik, de egyben a kerthez is, ezáltal kint is kicsit bent érezhetjük magunkat, vagy fordítva, bent, mégis kint lehetünk egyszerre.

A vicces megfogalmazást félre téve, nem mindegy milyen kerti árnyékoló mellé tesszük le a voksunkat, mert itt fokozottan érvényes “az olcsó igen is sokba kerülhet”!

A minőség mindig pénzbe kerül, és ez igaz a kerti árnyékolók esetében is! Viszont itt nem lehet más alapvető követelmény mint a minőség, hiszen nem egy két évre tervezzük a kerti árnyékolástechnikánkat!

A kerti árnyékolók közül az alábbiakban felsorolunk néhány lehetőséget.

  • Egykaros kivitelű kerti árnyékoló közvetlen a ház oldalfalára szerelhető kézi vagy gépi üzemeltetésű, minőségi vászon az alumínium szerkezeten, a motoros verzió szélérzékelő automatikával szerelhető!
  • Kétkaros kivitelű kerti árnyékoló a házunktól különálló egységként alakítható ki, kézi, vagy motoros üzemeltethetőség, minőségi vízlepergető vászon, alumínium szerkezet, a motoros verzió szélérzékelő automatikával szerelhető!
  • RENSON ALGAVE kerti árnyékoló leginkább teraszoknál alkalmazzák, de lehetséges természetesen a háztól független helyen való elhelyezése is. Ez a típus csak pliszé szúnyoghálóval bővíthető mással nem! Stílusos, esztétikus, minőségileg ill. funkcionálisan kiváló választás a teraszunkra vagy a kertünkbe.
  • RENSON CAMARQUE kerti árnyékoló rendszer bővíthető típus, ami azt jelenti, hogy sorolható, megkötések nélkül bővíthető, így tetszőleges méret kialakítása lehetséges. Továbbá az alumíniumvázba tökéletesen kiépíthető és elrejthető mind az oldalárnyékolók elemei, mint pl. a sínek, de az elektromos kábelezés is eltüntethető a szemünk elöl, csak úgy mint más egyedi kiegészítők, a led világítás, hangfalvezetékek és hangszórók, esetleges fűtéstartozékok. Ezen rendszer kiválóan alkalmas nagyobb terület árnyékolására, mind a kertben mind a teraszon!

 

REDŐNYTÁR

Az árnyékolástechnika tárháza!

+3630-9503-463 | +3620-770-6822
www.redonytar.hu | metkyzs@gmail.com

an-zse_redonytar_logo_50px_gray.png

ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Comments are closed