Roletták

Roletták:

A roletták újra divatba jöttek, köszönhetően a dekoratív különleges textíliáknak, a lakberendezők is igen kreatív felhasználási formákban hasznosítják, amivel nem kizárólag az esztétikai élmény növelhető otthonunkban.

A roletták előnyei közé sorolható, hogy a redőnyökhöz hasonlóan képes megvédeni a lakberendezési tárgyainkat, ill. egyéb eszközeinket a káros UV sugárzás okozta károktól, növeli a privát szféránk biztonságát azáltal, hogy a kíváncsiskodó tekinteteket távol tartja, csökkenti a nyári meleg okozta nap általi felmelegedését lakásunknak, házunknak stb.

A hagyományos egyszínű roletták mellett ma már a különleges motívumokkal díszített roletták is kaphatóak, még hangulatosabbá varázsolva otthonunkat. ilyenek például a “FEELING” fantázianévre hallgató, 6 különféle mintázatú textillel rendelhető roletta.

Ezen roletták már dekorációs elemként is felhasználhatóak, így még hangulatosabbá dekoratívabbá tehetjük akár a nappalit, akár a hálószobát.

A roletták időtálló szerkezettel vannak ellátva, és jellemzői közé tartozik a könnyű kezelhetőség, és a rövid gyártási idő is.

A roletták gyártási lehetőségei 280cm szélességet tesznek lehetővé, ezzel is szabadságot adva a “majdnem” szabad felhasználásra.

A roletták további típusai:

-Fényáteresztő textillel ellátott roletta

A fényáteresztő textillel ellátott roletták között megtalálható a klasszikus színek mellett a vidám színek is, közel 17 szín közül választhatunk, amennyiben ezen rolettatípussal kívánjuk hangulatosabbá tenni otthonunkat.

Ezen rolettatípusnak gyártható szélessége 200cm.

-Fényzáró textillel ellátott roletta

A fényzáró textillel ellátott roletta szinte teljesnek mondható fényzárást tesz lehetővé, ennek viszont ára van, méghozzá a csekélynek mondható színválaszték, ugyan is mindössze 4 színben rendelhető.

Ezen rolettatípusnak gyártható szélessége 200cm.

-Fényvisszaverő bevonattal ellátott textil roletta

A fényvisszaverő bevonattal ellátott textil roletták külső oldala fényvisszaverő képességgel rendelkezik, aminek pozitív hatásai érzékelhetőek. Ezen roletta 5 színben rendelhető.

Ezen rolettatípusnak gyártható szélessége 230cm.

-Fautánzatú textillel ellátott roletta

A természetes megjelenést kedvelőknek a fautánzatú mintával ellátott rolettát ajánljuk ami 5 különféle színben rendelhető, és jó döntésnek bizonyul modern, ill. a klasszikus környezetben is.

Ezen rolettatípusnak gyártható szélessége 245cm.

-Selyem textillel ellátott roletta

Az elegancia kedvelőinek figyelmét nem kerülheti el a selyem textillel ellátott roletta ami 9 színben rendelhető és tökéletes választásnak bizonyul, minden környezetben.

Ezen rolettatípusnak gyártható szélessége 280cm.

A roletták működtetése:

A roletták rendelhetőek gyöngyláncos nagy teherbírású alumínium tengellyel ellátott, könnyen kezelhető szerkezettel,  rugós alumínium tengellyel készült könnyen használható szerkezettel, ill. motorral ellátott szerkezettel.

Tetőtéri tokozott roletta

A tetőtéri tokozott roletta a ferde síkú ablakok rugós mozgatású belsőtéri árnyékolója. Biztosítja az üvegfelület teljes takarását, bármely helyzetben megállítható, a kezelő fogantyú elengedése esetén sem csapódik fel. Egyenes és ferde süllyesztékkel  (falccal) gyártott tetőtéri ablakokra is felszerelhető. Maximális szélesség 120cm, maximális magasság 140cm.

Díszroletta

A díszroletta függőleges síkban beépített műanyag- fa- és fémszerkezetű nyílászárók ablakszárnyra szerelhető gyöngyláncos mozgatású belsőtéri árnyékolója. Az üvegfelület teljes takarását biztosító vezetősín a textíliát az ablak buktatott helyzetében is az üveg síkjában tartja. A díszroletta maximális szélessége 160cm.

A különböző tokozottal és lefutóval készülő roletták bármilyen RAL színben ill. fautánzatú fóliával rendelhető és nem utolsó sorban motorizálhatóak.

Amennyiben roletta leírásunk felkeltette az érdeklődését, további részletekért, árajánlatért vegye fel velünk a kapcsolatot!

A roletta karbantartása:

A roletta mechanikai részegységei karbantartást nem igényelnek. A meghibásodott alkatrészek könnyen cserélhetőek. A textília nedves ruhával vagy szivaccsal, majd utána száraz ruhával áttörölve tisztítható. Mechanikai szennyeződések (kávé, olaj, festék) a textíliáról általában nem távolíthatók el.

REDŐNYTÁR

Az árnyékolástechnika tárháza!

+3630-9503-463 | +3620-770-6822
www.redonytar.hu | metkyzs@gmail.com

an-zse_redonytar_logo_50px_gray.png

ÁRAJÁNLAT KÉRÉSE!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Comments are closed